מאז תחילת ינואר 2024 אני מצלמת ומעלה תחזית שבועית ברשתות החברתיות: פייסבוק, אינסטגרם וטיקטוק. לפניך התחזיות השבועיות של חודש מרץ 2025.
לאור פניות רבות מצד העוקבות והעוקבים בבקשה שאעלה את התכנים בתחזיות גם לקריאה, אני מצרפת כאן את המלל ואת הקישור לצפיה בסרטון התחזית הקצר (כדקה).
מזמינה אותך ךעקוב ולראות את מידת הדיוק, כי ידע זה כוח, ובמציאות שלנו כדאי לדעת כמה שיותר על מה שצפוי בארץ ובעולם.
אפשר לכתוב לי את תגובתך ואקרא:)

054-7918788 בווטסאפ
תחזית לשבוע הראשון של מרץ 2.3-8.3.25
מה צפוי לנו השבוע? שבוע מסוכן לפנינו. לצפיה בסרטון התחזית
פעילויות האיבה צפויות להימשך על ידי יחידים ובאופן מאורגן. גם הפשיעה בתוך המדינה גוברת.
השבוע אנחנו צפויים לתפוס או לסכל העברת אמל”ח גדולה.
שחרור החטופים צפוי להימשך, אך יתכן עיכוב עד אמצע החודש. השבוע אנחנו לא צפויים לחדש את המערכה בדרום. אם זה יקרה, זה יהיה בשבוע השני של מרץ.
הנשיא טראמפ צפוי להמשיך לדרוש את המשך ההסכם, אך הקשב שלו נתון השבוע לאירופה, מקסיקו, ואפילו צפון קוריאה. כפי שאמרתי בזום התחזית שלי ל2025, יש לנו חלון הזדמנויות איתו וצריך לנצל אותו.
טראמפ לא צפוי למהלך דרסטי לקראת האירופאים, אלא יחזור על מה שאמר. האירופאים ינסו למצוא נוסחה להמשך.

תחזית לשבוע השני של מרץ 9.3-15.3.25
קצר וקולע: השבוע יהיה טוויסט בעלילה. לצפיה בסרטון התחזית
בשבוע השני של מרץ צפויה הסלמה בדרום זה צפוי להתחדש, אך יתכן שרק בסיכולים, ומהאויר, ופחות בכניסת כוחות.
סיכוי גבוה שנשמע שוב אזעקות.
מתוך המצב הזה אפשר יהיה להתחיל מחדש בהסכם להשבת החטופים, ועוד בפורים השבוע נדע על כך.
גם הנשיא טראמפ בתמונה וינסה מהלך להשבתם. לגבי אירן, טראמפ ינסה לייצר הסכם מולם אך זה עתיד להיכשל.
באירן עצמה המצב מחמיר ואנחנו צפויים לשמוע על כך. מול אירופה, פולין וזלנסקי, הנשיא טראמפ לקראת הסכם לגבי המינרלים. הוא רוצה כוח ולהשיב לארהב את היוקרה וההרתעה.
פורים בסימן סכנה אך גם הגנה, בעיקר ב13 בחודש. ב15 התדר הנומרולוגי מבשר התחדשות. רוצים לדעת יותר? בקרוב יתחיל מחזור נוסף של הקורס איתי ראו קישור עם הפרטים בתגובה. ועד אז, שיהיה שבוע טוב ותמשיכו לשתף ולעקוב.

תחזית לשבוע השלישי של מרץ 16.3-22.3.25
אז מה צפוי לנו בשבוע השלישי של חודש מרץ? הנה התחזית השבועית שלי מאייה נומרולוגית פלוס. מוזמנים ומוזמנות לשתף. שבוע של מתיחות פוליטית, אך לא מהלך שיוביל להפלת הממשלה. בבדיקה הנומרולוגית שלי לא רואים מהלך שמצליח להקדמת בחירות בשבוע הקרוב, גם אם יאיימו בכך.
השבת החטופים צפויה להתבצע השבוע, כנראה בסופ”ש, יתכן עיכוב קל או רצון לייצר כבר את שלב ב.
הנשיא טראמפ עשוי להעביר ביקורת על התנהלות ראש הממשלה נתניהו, אם כי זה צפוי להיעשות באופן עקיף. בקרב ציבור גדל והולך אי נחת בשל ההתנהלות וחוסר השויון בנטל, בעיקר מול איומי הממשלה לחזור לפעול צבאית בדרום. התחושות הקשות גוברות ויתכנו הפגנות גדולות עוד השבוע, שימו לב לחסימות כבישים. ההפגנות ממגזר שונים.
בצפון, כפי שכבר אמרתי בתחזיות הקודמות, אין ביטחון מוחלט, ומי שטרם חזרו לבתיהם, חשוב לבדוק ולראות מה יקרה. כל זמן שהצבא נשאר בדרום לבנון, זה נראה בסדר. בתחזיות שלי צפיתי את ח יוני 25 שבו נדע יותר על כך.
ומה עוד? השבוע אנחנו צפויים לשמוע משהו חשוב בענייני בריאות, פיתוח בריאותי כלשהו, כוונה להקמת ביח חולים נוסף או הקמת יחידת בי”ח שדה בצפון. השבוע נדע יותר.
גם המחזור השני של הקורס שלי לשנת 2025 ייצא לדרך השבוע. ניתן עדיין להירשם, כיתבו לי ואשלח פרטים.
מזמינה לשתף ולתייג וכמובן לעקוב, שיהיה שבוע טוב

תחזית לשבוע ה-4 של מרץ 2025
והרי התחזית. . .
בשבוע הקרוב נראה שאנחנו נחלשים מבפנים, אך זה משליך גם על תכניות האויבים.
בתחום הכלכלי:
השקל צפוי לאבד מכוחו, וזה יורגש בהתחזקות המטבעות הזרים – הדולר והיורו צפויים לעלות.
ישראל נמצאת בסכנה של דירו אשראי נוסף, רמזים לכך אנחנו צפויים לשמוע השבוע.
מבחינה ביטחונית:
האזעקות צפויות להימשך גם השבוע, באזורים שונים בארץ.
המשך פעילות צבאית מניעתית בצפון, אך מתחילות להיות מיגבלות מצד שלטון טראמפ.
מי שרכשו וצפו בזום התחזית שלי ל2025, שהתקיימה ב6.1.25, אמרתי זאת באופן ברור: חלון ההזדמנויות שלנו עם הנשיא טראמפ יהיה קצר, ולכן צריך לנצלו, לפני שאזורים אחרים ומטרות אחרות יתפסו את תשומת ליבו. אמנם נעזרנו בו בשחרור החטופים, אך עדיין לא שחררנו את כולם.ן
לטראמפ, כפי שהצגתי בתחזית השנתית, יש מטרות נוספות השנה – במדיניות החוץ אך גם במדיניות הפנים. היום כולם רואים זאת.
לפי התחזית שלי, בתחום הביטחוני אנחנו עומדים בפני אירוע גדול, שיכול להוות מהפך במזרח התיכון. השאלה: האם נפעל ואיך? לגבי מתי, אני רואה שזה בזמן הקרוב. נדע יותר עד יוני, ככל שנתקרב לקיץ (גם את זה אמרתי בתחזית השנתית, למי שרכשו – מוזמנות ומוזמנים לצפות שוב בהקלטה). ציינתי את אפריל ואת יוני כחודשים שבהם נדע את הכיוון…
המחלוקת בעם:
מדאיגה גם אותי, מאד. נגעתי בכך במעט בתחזיות האחרונות שלי, וגם בתחזית השנתית ל-2025, בעיקר בהתייחסות ל-2027. ולא, אין כאן שום הבעת עמדה פוליטית. זיכרו זאת בבקשה. אני תמיד אומרת, שאם הייתי משלבת בתחזיותי
בעוד התקשורת וחברי הכנסת, חברי הממשלה מהאופוזיציה ומהקואליציה מגביהים את גובה הלהבות, הפתעה מסוימת יכולה להגיע דווקא מבית המשפט.
בית המשפט יכול להפתיע ולהדיר רגליו מההחלטה בנושא או להחליט על פיטוריו של ראש שרות הביטחון הכללי וזאת לטובת יצירת שקט והנמכת הלהבות, מתוך אחריות מסוימת והחשש מפילוג דה פקטו ואובדן שליטה. יחד עם זאת, אם יעשה כך, הוא צפוי לסייג ולהגביל בנושאים אחרים, כגון בנושא הפיטורין של היועצת המשפטית. בקיצצור: אני צופה פשרה מסוימת. כמה זמן היא תחזיק מעמד? זה סיפור אחר.
האם הפשרה הזאת תגיע אחרי הפגנות ושביתות במשק? יתכן בהחלט.

ישראל נמצאת כבר במדרון, ולפי התחזיות שלי אנחנו עומדים לפני אירוע גדול, שעשוי להתרחש כבר בשבועות הקרובים. למעשה, רק בחודש יוני 2025 נוכל לאמוד את מצבנו, להעריך ולדעת יותר:
- האם נלך לבחירות?
- מה יהיה בדרום?
- האם נחתום על הסכם עם ממשלת לבנון?
הנשיא טראמפ, כאמור, אינו מרוצה מהמצב, ובשבוע שעבר שלח את נציגו סטיב ויטקוף לומר זאת – בדיוק כפי שצפיתי שיקרה בתחזית שלי מהשבוע שעבר (קראו למעלה-בתחזית לשבוע השלישי של מרץ).
לסיכום,
כפי שאמרתי, המצב לצערי לא צפוי להשתנות בזמן הקרוב, ושאני לא רוצה להדאיג, אך יש לי מה לומר, ואני רוצה להישאר נאמנה להחלטה שלי מאז ה- 7.10.23 לחלוק את הידע על מי שירצו לקרוא/לצפות/לשמוע,
אפתח בקרוב פלטפורמה חדשה: מועדון לקוחות נומרולוגיה פלוס+
ההצטרפות למועדון תעשה בתשלום סמלי, לקבלת מידע רחב, שיכלול:
- תחזית חודשים נרחבת על המצב בארץ ובעולם
- מסרים לחודש יום הולדת (מה מומלץ למשל למי שנולדו בחודש מרץ לעשות במהלך השנה הקרובה ומימה להימנע)
- תכנים מגוונים ומעניינים להפחתת הסטרס בתקופה זאת.
- הטבות והנחות ברכישת הספר / הקורס / שיחת ייעוץ נומרולוגית אישית / סדנאות / מפגשי נומרולוגיה+
זה הקישור להצטרפות לקבוצת הווטסאפ השקטה, שרק אני אכתוב בה את כל הפרטים, לוחות הזמנים של מפגשי הזום וכל מה שצפוי. הצטרפות בקבוצה תעזור לך לקבל החלטה לגבי הצטרפות כשיפתח המועדון (בקרוב).
*פעילות המועדון נומרולוגיה פלוס+ תתקיים בנוסף לפעילות, למסרים ולתחזיות השבועיות כאן באתר, ברשתות החברתיות, ביוטיוב ובדיוור הניוזלטר עם התחזית השבועית לפי חודש הלידה שנשלחת במייל. זה ימשיך להינתן באהבת חינם:)

“זמן מיסטיקה” להתראות במועדון